Despre noi

Echipa

Investim în oameni și în echipamente pentru binele tuturor. Promovăm brandul Senneville prin îmbunătățirea constantă a serviciilor și produselor noastre. Îl susținem și îl facem tot mai cunoscut, aprofundând în același timp noțiunea de brand și ce implică ea.


Poveste

Senneville ți se prezintă după mai bine de 20 de ani de activitate. Din 1993 și până astăzi, am trecut de la o afacere clasică de familie la o înfățișare spectaculoasă și produse pe măsură! Cum? Prin retehnologizare (2007) și rebranding (2014). Din 2015, Senneville dezvoltă cu succes conceptul premium-accesibil, alături de sub-brandul Senneville DulceDulce, și oferă unui segment extins de public produse de panificație, patiserie și cofetărie la standarde ridicate.


Magazine

În Timișoara suntem Senneville x 2: locațiile noastre amplasate strategic și amenajate modern sunt vizitate în fiecare zi de iubitorii de bunătăți.


Calitate

hero

Produsele noastre de panificație, patiserie și cofetărie sunt naturale, delicioase și realizate artizanal:

  • făină de la producători tradiționali, respectați
  • echilibru ideal între rețete franțuzești și preparate tradiționale românești
  • produse de panificație cu maia creată în laboratorul propriu
  • preparate cu unt din Franța și celebra ciocolată Belgiană Callebaut

Parteneri

Lucrăm cu aproximativ 100 de locații HoReCa, printre care Hotel Timișoara, Epic Society, Cheers, Merlot, City Business Center, Toluna, Venue și multe, multe altele. Încrederea lor stă în capacitatea noastră de a realiza evenimente impecabile și delicioase, oriunde în țară.

hero

FURNIZORII CASEI REGALE

Suntem încântați că îi putem număra între clienții noștri pe distinșii membri ai Casei Regale a României. Avem onoarea de a livra constant produse de panificație, patiserie și cofetărie atât la vizitele Familiei Regale în Timișoara, cât și la reședința din Săvârșin și la evenimente speciale.

hero

Contactează-ne Ofertă eveniment Catalog torturi