Dulciurile tale preferate sunt realizate de cofetarul care a făcut prăjituri pentru Casa Regală a României și cea a Marocului. Deserturile Senneville sunt preparate artizanal și decorate manual, exclusiv din ingrediente premium precum ciocolata belgiană sau untul franțuzesc, pentru ca tu să ai mereu o experiență unică, originală, delicioasă!

ROYAL

CARAMEL CRUNCH

TROIS CHOCOLATS

FORET NOIRE

Un clasic al cofetăriei cu blat de ciocolată cu sirop de cireșe, mousse de ciocolată belgiană neagră și albă și cireșe delicios.

OREO MOUSSE

DELICE

ROSA

Spumoasă și fină, Rosa conține mousse de ciocolată albă belgiană, mousse de căpșuni, craquant aux fruites rouges, biscuiți însiropați și blat de vanilie.

FORESTBERRY CHEESECAKE

OREO CHEESECAKE

CARROT CAKE

Dacă se numește Carrot cake înseamnă că e și sănatos și gustos deci ai minim două motive să-l încerci, asta pe lângă nucă, mere, ananas, scorțisoară, suc și coajă de portocale și cremă de unt cu brânză Philadelphia.

ECLAIR NOUGAT

ECLAIR CARAMEL SĂRAT

ECLAIR CU FISTIC

ECLAIR CU FRAMBOISE

MINIECLAIR CIOCOLATĂ

Clasicul Eclair, și în varianta mini, îți încântă papilele gustative cu o fină cremă de budincă cu ciocolată belgiană de cea mai bună calitate și fondant.

MINIECLAIR VANILIE

Clasicul Eclair vine și în varianta mini și îți încântă papilele gustative cu o fină cremă de budincă cu vanilie și fondant.

ECLAIR CIOCOLATĂ

Clasicul Eclair îți încântă papilele gustative cu o fină cremă de budincă cu ciocolată belgiană de cea mai bună calitate și fondant.

ECLAIR VANILIE

Clasicul Eclair îți încântă papilele gustative cu o fină cremă de budincă de vanilie și fondant.

PAVLOVA

MACARONS

Iubiții macarons conțin pudră de migdale, albuș de ou, zahăr pudră și îi găsești cu diferite umpluturi: ciocolată cu portocale, zmeură, căpșuni, fistic, cocos, lămâie sau crocant de fructe.

TARTELETTES

SAVARINĂ

Rețeta autentică de savarină foarte dragă multora dintre noi cu blat însiropat cu rom Bacardi, dulceață de vișine din producție proprie și cremă chantilly.

PROFITEROL

Un desert simplu și delicios cu minichoux cu cremă de budincă, ciocolată, cafea, acoperit cu un sos de budincă de vanilie.

SALAM BISCUIȚI

Salamul de biscuiți este o rețetă clasică de desert pe bază de biscuiți și cacao.

CREMEȘ

O prăjitură populară și mereu delicioasă cu foi de cremeș crocante, cremă de vanilie cu lapte și ouă și frișcă.

AFINEL

Vrei să te răsfeți cu ceva dulce și de post? Atunci încearcă afinel cu blat de nucă și stafide, mousse de ciocolată belgiană și afine.

AMORINO

Amorino este o surpriză plină de ciocolată ce are în compoziție blat crocant cu nucă măcinată, dulceață de casă  făcută în bucătăria noastră și un delicios ganache din ciocolată neagră belgiană.

BATON DE CIOCOLATĂ CU ALUNE

Un baton de ciocolată delicios cu lapte praf, unt, zahar, cacao belgiană și alune.

PLATOUL COPILĂRIEI

VANILLA FRESH

CHOCOLATE BOOST