fbpx

Avantajele alegerii tortului machetă la nuntă

Când vine vorba de nunți, sunt o mulțime de decizii de luat – de la locul de desfășurare, la rochie și până la tort. Și, în timp ce unele cupluri pot opta pentru un tort tradițional, noi recomandăm o alternativă ingenioasă și cu multe avantaje: tortul-machetă.

Torturile machetă devin din ce în ce mai populare la nunți din mai multe motive!

Pentru început, ele pot fi decorate mult mai spectaculos decât torturile reale, acestea fiind prelucrate cu multă atenție cu mult timp înainte de eveniment, ceea ce le face o opțiune atractivă.
De asemenea, sunt mai ușor de transportat iar manipularea acestora nu prezită riscuri ca și în trasportul torturilor reale dar și faptul că pot fi depozitate ușor la locația evenimentului, acestea nu trebuiesc ținute în frigider ceea ce reprezinta un mare avantaj.

Iată doar câteva avantaje ale tortului machetă:

1. Senneville ofera macheta gratuit – astfel, puteți economisi bani și să vă concentrați asupra celorlalte aspecte importante ale evenimentului dumneavoastră!

2. Am lucrat pentru anul 2023 la modele noi și actuale – avem o selecție variată de modele elegante, care vă vor încânta oaspeții.

3. Faptul că toti invitații vor primi felii la fel de frumoase și identice ca dimensiune și gramaj reprezintă un mare plus. Până și personalul de la locația în care va fi evenimentul dumneavoastră se va bucura pentru că este mult mai facilă servirea feliilor pretăiate.

4. Surplusul de felii poate fi luat acasă – acest lucru înseamnă că nu veți risipi alimente iar a doua zi după eveniment veti putea servi linistiți și acasă din tortul mirilor.

Toate aceste avantaje ale tortului-machetă vor face ca evenimentul dumneavoastră să fie un succes garantat.

Vă invităm să treceți pe la cofetăria noastră și să vedeți cu ochii proprii aceste minunate torturi machetă disponibile acum, pe care Senneville vi le ofera gratuit la achizitioarea pachetului complet pentru evenimente.

Vă asigurăm că veți fi încântați de machetele noastre și de toate avantajele cu care vin la pachet!